2310430939 6974069396 Παπαφλέσσα 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη alex-lifts@hotmail.gr
 
 
 
 
 
ALEX-LIFTS
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καλαμαριά Θεσσαλονίκη

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Alex-Lifts” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρόνια στο χώρο των ανελκυστήρων.


Έχοντας αναλάβει πλέον η 2η γενιά, το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων μας, αναλαμβάνει την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση, την επισκευή και την ανακαίνιση ανελκυστήρων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ

Είμαστε στην διάθεσή σας και πραγματοποιούμε ΔΩΡΕΑΝ μελέτη για την εγκατάσταση ανελκυστήρων σε κάθε κτίριο στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στους ανελκυστήρες, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για κάθε τύπου ανελκυστήρα που επιθυμείτε.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και σας εξυπηρετεί άμεσα όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.

ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την εγκατάσταση εσωτερικών ανελκυστήρων σε πολυκατοικίες, την εγκατάσταση ανελκυστήρων - ανυψωτικών ΑΜΕΑ, την εγκατάσταση ανελκυστήρων σε εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες καθώς και την εγκατάσταση παντός...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική από το νόμο, και απαραίτητη, ώστε η μετακίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΜΕΑ - ΦΟΡΤΙΩΝ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΜΕΑ - ΦΟΡΤΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση ανελκυστήρων ΑΜΕΑ και φορτίων - ανυψωτικών μηχανημάτων, σε οικονομικές τιμές...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ