2310430939 6974069396 Παπαφλέσσα 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη alex-lifts@hotmail.gr
hero image
 
 
 
 
 
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΜΕΑ - ΦΟΡΤΙΩΝ
Alex-Lifts | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καλαμαριά Θεσσαλονίκη


Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων, υδραυλικής και συμβατικής τεχνολογίας, το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Alex-Lifts” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, αναλαμβάνει την εγκατάσταση ανελκυστήρων ΑΜΕΑ και φορτίων - ανυψωτικών μηχανημάτων, σε οικονομικές τιμές.

Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε στο χώρο σας και έπειτα από μελέτη, σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση ανάλογα με τις ανάγκες τις δικές σας και του κτιρίου σας.

Στόχος του τεχνικού γραφείου ανελκυστήρων μας αποτελεί η παροχή υψηλής ποιότητος προϊόντων και υπηρεσιών. Αρωγό στην επίτευξη του στόχου αυτού αποτελούν οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες μας που εκπαιδεύονται και αξιολογούνται σε συνεχή βάση, ώστε να προσφέρουν την άριστη ποιότητα υπηρεσιών στην Καλαμαριά και σε όλη την Θεσσαλονίκη.
 

 

 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΑΜΕΑ

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ανελκυστήρων - ανυψωτικών ΑΜΕΑ σε εσωτερικό ή σε εξωτερικό χώρο, ανάλογα με τις ανάγκες των ατόμων ή την ιδιαιτερότητα του κτιρίου.

Οι ανελκυστήρες ΑΜΕΑ επιτρέπουν στους χρήστες αμαξιδίων να μπορούν αυτόνομα, με ασφάλεια και άνεση, να προσεγγίζουν και να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε κτίριο.
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την εγκατάσταση ανελκυστήρων φορτίων σε αποθήκες, εμπορικά κέντρα, βιομηχανικές μονάδες και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους.

Οι ανελκυστήρες μικρών και μεγάλων φορτίων ξεχωρίζουν από τη στιβαρή τους κατασκευή, εχουν ανθεκτική σχεδίαση για προστασία από φθορές και αντοχή σε ειδικές συνθήκες λειτουργίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να επισκεφτούμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμαριά και όλη την Θεσσαλονίκη.