2310430939 6974069396 Παπαφλέσσα 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη alex-lifts@hotmail.gr
hero image
 
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Alex-Lifts | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καλαμαριά Θεσσαλονίκη


Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική από το νόμο, και απαραίτητη, ώστε η μετακίνηση με αυτόν να γίνετε με ασφάλεια. Ο ανελκυστήρας που παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ασυντήρητος δεν είναι ασφαλής.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Alex-Lifts” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την συντήρηση, την επισκευή και την ανακαίνιση του ανελκυστήρα σας σε οικονομικές τιμές.

Εάν ο ανελκυστήρα σας έχει παρουσιάσει κάποια βλάβη ή επιθυμείτε τον εκσυγχρονισμό του, επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας για τον έλεγχο του ανελκυστήρα σας, εξυπηρετώντας την Καλαμαριά και όλη την Θεσσαλονίκη.
 

 


 

 
 
ΣΩΣΤΗ & ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η συντήρηση του ανελκυστήρα σας γίνεται από εξειδικευμένο προσωπικό μας, το οποίο ελέγχει τις διατάξεις ασφαλείας και γενικά τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του ανελκυστήρα, φροντίζει για την λίπανση και καθαρισμό των εξαρτημάτων με αποτέλεσμα τη μείωση των πιθανοτήτων βλαβών και απορρυθμίσεων.

Προσπαθούμε να επισκευάσουμε μέρη η ολόκληρο τον ανελκυστήρα ανάλογα με το τι χρειάζεται ο ανελκυστήρας στην κάθε περίπτωση, σε χαμηλές τιμές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με διαρκή παρακολούθηση και ενημέρωση πάνω στις νέες τεχνολογίες στο χώρο των ανελκυστήρων, σας εγγυόμαστε την άψογη και άμεση επισκευή του ανελκυστήρα σας και σας προσφέρουμε τις πιο αποδοτικότερες λύσεις για παλαιούς ανελκυστήρες κάθε τύπου.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να επισκεφτούμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμαριά και όλη την Θεσσαλονίκη.