2310430939 6974069396 Παπαφλέσσα 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη alex-lifts@hotmail.gr
hero image
 
 
 
 
 
ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Alex-Lifts | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Καλαμαριά Θεσσαλονίκη


Χάρης την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ανελκυστήρων, το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “Alex-Lifts” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμαριά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβουν την εγκατάσταση οποιουδήποτε ανελκυστήρα σε πολυκατοικίες και κάθε κτίριο σε όλη την Θεσσαλονίκη.

Σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την εγκατάσταση εσωτερικών ανελκυστήρων σε πολυκατοικίες, την εγκατάσταση ανελκυστήρων - ανυψωτικών ΑΜΕΑ, την εγκατάσταση ανελκυστήρων σε εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες καθώς και την εγκατάσταση παντός είδους ανυψωτικού.

Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε στο χώρο σας και έπειτα από μελέτη, σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση ανάλογα με τις ανάγκες τις δικές σας και του κτιρίου σας.
 

 


 

 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Ο σχεδιασμός και η επιλογή του εκάστοτε ανελκυστήρα γίνεται πάντα σε απόλυτη συνεργασία με τον πελάτη και η προμήθεια των υλικών πραγματοποιείται από τους μεγαλύτερους ελληνικούς και ξένους οίκους εξασφαλίζοντας μέγιστη ασφάλεια, ποιότητα και διάρκεια ζωής.

Λαμβάνοντας υπόψη μας το διαθέσιμο χώρο του φρεατίου και μηχανοστασίου, το αισθητικό αποτέλεσμα και τη χρήση ποιοτικών υλικών, εγγυόμαστε την άρτια και ασφαλή εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας στο ενεργητικό μας πολυάριθμες εγκαταστάσεις ανελκυστήρων όχι μόνο στην Καλαμαριά αλλά και σε όλη την Θεσσαλονίκη, έχουμε θέσει ως στόχο μας να εστιάζουμε σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αξιολογώντας τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να παρουσιάζει.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
 
για να επισκεφτούμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Καλαμαριά και όλη την Θεσσαλονίκη.